Skoda-kerho

Skoda-kerho on perustettu 1991 ja jo seuraavana vuonna saatiin toiminta pyörimään. Kerhon tarkoituksena on koota innokkaat Skoda-harrastajat yhteen ja saada täten säilymään erilaisia Skoda-malleja. Kun merkin harrastajat ovat kerhomaisesti koottu yhteen, on helpompi vaihtaa varaosavihjeitä ja teknisiä neuvoja. Kerhon perustajia ovat Pentti Keskinen ja Pekka Jolkka, joista Pentti Keskinen veti kerhoa aina vuodenvaihteeseen 2004/2005 saakka. Tästä eteenpäin kerhon vetämiseen alkoi Iiro Jaakkola

Kerhossamme on tällä hetkellä noin 170 jäsentä ja jäsenmäärä on vakiintunut vuosien varrella. Kerholla on oma jäsenlehti Skodavia, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Lehden sisältö koostuu kerholaisten tekemistä kertomuksista, vinkeistä sekä valokuvista että vanhojen Skoda mainosten kavalkadista.

Kerhomme jäsenillä on varsin kiitettävästi tallessa erilaisia Skoda-malleja. Autoja on aina vuodesta 1938 nykypäivään, mutta suurin osa on eniten muistoja herättäviä malleja, kuten Skoda Octavia, kultaiselta 60-luvulta. Tällä hetkellä lyödään rumpua ensimmäisten etuvetoisien mallien puolesta, etteivät ne kaikki häviäisi.

Kerhollamme on vuotuinen tapahtuma, kokoontumisajo jossa tavataan tuttuja, katsotaan autoja ja päätetään kerhon toiminnasta seuraavalle vuodelle. Kokoontumisajo pyritään järjestämään joka vuosi eri paikkakunnalla ja tässä onkin varsin hyvin onnistuttu. Tapahtuma on aina juhannusta edeltävällä viikonlopulla.

Haluatko kerhon jäseneksi? Täytä oheinen lomake (.pdf) ja lähetä se postissa Skoda-kerhon osoitteeseen.